Werkplaats > Onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw motor is van groot belang. Met het juiste onderhoud zorgt u ervoor dat uw motorritten plezierig blijven; voor u… en voor uw motor. Wat (helaas) nog té vaak voorkomt is dat remvloeistof niet na de aangegeven periode van 2 jaar wordt vervangen, wat gevaarlijk kan zijn voor de remwerking. Houd er rekening mee dat u maar op 2 wielen rijdt en zorg er daarom voor dat uw motor in goede conditie is… en blijft!

Bij Martin's Motorservice Lelystad weten we dit maar al te goed en zullen we er alles aan doen om uw motor in topconditie te houden. Onze werkplaats is volledig ingericht voor het onderhoud van de meest voorkomende merken motoren.

Wanneer u niet in staat bent de motor zelf te brengen of op te halen dan is het mogelijk dit door ons te laten doen.

Bij een grote beurt worden o.a. alle vloeistoffen, de bougies en ljet luchtfilter vervangen. Kleppen worden gecontroleerd en zonodig gesteld. Verder wordt er een algehele controle uitgevoerd van de verlichting, rubbers, lagers, etc…. Prijzen van een grote beurt zijn va €450,-. tot 500,- (Met uitzondering van de wat grotere motoren zoals FJR, BMW 1200, Goldwing, deze zijn tussen  €500,- a 550,-)

Bij de kleine beurt wordt de olie en het filter vervangen. Alle vloeistoffen worden gecontroleerd alsmede verlichting, rubbers, lagers, etc…. Prijzen van een kleine beurt liggen rond de € 150,- a 180,-.

Wanneer uw motor een onderhoudsbeurt ondergaat, is het mogelijk van een vervangende motor gebruik te maken bel of mail van te voren zodat deze gereserveerd kan worden.