Nieuw > Supersport

Dit zijn de vanaf prijzen! 

De prijzen zijn exclusief afleverkosten (€395) en variëren afhankelijk van de gekozen uitvoering.

 


Yamaha YZF-R125
bouwjaar 0
kilometerstand 2015 km
bijzonderheden Een motorfiets die ontworpen is voor de kampioenen van morgen. Vergelijk de YZF-R125 met zijn rivalen en ontdek wie de onbetwiste leider is in zijn klasse. Je zult zien dat niets in de 125cc klasse kan tippen aan wat onze nieuwe Yamaha YZF-R125 te bieden heeft. Geavanceerde technologie afkomstig van onze R-serie modellen. Modellen die tot de meest gerespecteerde en succesvolle motorfietsen behoren, zowel op de weg als op het circuit. Het radicale kuipwerk is direct afgeleid van onze R6, dé motorfiets waarmee Yamaha in 2013 World Supersport wereldkampioen is geworden. En mede door toepassing van een upside-down voorvork, aluminium swingarm en een pittige vloeistofgekoelde 125cc-motor, is de YZF-R125 de meest sensationele 125 motorfiets van dit moment. 
prijs

€ 5499,-

meer info / contact

Yamaha YZF-R3
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden De motoren van de R-serie van Yamaha zijn legendarisch in de supersportwereld dankzij hun toonaangevende stijl, geavanceerde technologie en geweldige prestaties. En nu is er een nieuwe motorfiets die perfect past tussen de YZF-R125 en de YZF-R6, de compleet nieuwe YZF-R3! Of u nu een stapje omhoog doet vanaf een 125 of helemaal nieuw bent in de motorwereld, u kunt erop vertrouwen dat de YZF-R3 met net zo veel aandacht en zorg is gebouwd als iedere andere motor uit de R-serie. Eén blik op de kenmerkende R-design dubbele koplampen of op de agressief gestylde kuip, het DNA van de R-serie valt u direct op. De nieuwe YZF-R3: een supersport waar u iedere dag op kunt rijden! 
prijs

€ 5999,-

meer info / contact

Yamaha YZF-R6R
bouwjaar 2014
kilometerstand 0 km
bijzonderheden Catch the extreme Over de YZF-R6 kan geen misverstand bestaan: deze machine ontstond op de circuits. De in de MotoGP ontwikkelde techniek is zó verfijnd dat u als rijder optimaal kunt genieten van de geweldige prestaties van het motorblok in combinatie met het verbluffende chassis, iets wat normaal voorbehouden is aan professionele coureurs. Het in een korte-slag configuratie gebouwde blok ontwikkelt in het hoogtoerengebied een verbluffende kracht, met een gasrespons dat nog meer wordt aangescherpt door uit de MotoGP ontwikkelde systemen als Yamaha Chip Controlled-Intake (YCC-I) en Yamaha Chip Controlled-Throttle (YCC-T). De YZF-R6 is toegespitst op ultiem bochtenwerk en volkomen samensmelting van mens en machine. Het chassis zorgt voor messcherp, ultraresponsief stuurgedrag, terwijl de instelbare upside-down voorvork garant staat voor optimale wedstrijdprestaties. 
prijs

€ 13699,-

meer info / contact

Yamaha YZF-R1
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden De nieuwste generatie R1 is er, volgepakt met de hightech MotoGP technologie van de YZR-M1. De nieuwe crossplane-motor, lichtgewicht chassis met korte wielbasis en hightech elektronica zetten een nieuwe standaard neer De R1 is ontwikkeld met toepassing van hightech MotoGP technologie van de YZR-M1, gemaakt voor het circuit! 200 pk, 199 kg en een wielbasis van 1405 mm geven een idee van wat deze high performance motorfiets kan. Maar vooral wat u niet kunt zien maakt deze doelgerichte superbike zo bijzonder. Het centraal zenuwstelsel wordt gevormd door een 'Inertial Measurement Unit', die alle bewegingen van het chassis continu in 3D meet. ‘Traction control, onder- en overstuur, ‘wheelie control’ en remmen worden controleerbaar gemaakt. Yamaha R1. WE R1. 
prijs

€ 20999,-

meer info / contact