Nieuw > Sport-Tour

Dit zijn de vanaf prijzen! 

De prijzen zijn exclusief afleverkosten (€395) en variëren afhankelijk van de gekozen uitvoering.

 


Yamaha XT660X
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden De stad is een onverbiddelijke jungle waarin de XT660X zich meer dan thuis voelt. De XT660X maakt deel uit van de legendarische XT-serie - befaamd om de prestaties in Parijs-Dakar. Voor korte stadsritjes of de dagelijkse rit naar uw werk, de XT660X is uw ideale reisgenoot. De XT660X is volgepakt met Supermotard-technologie, springlevend en een motorfiets die tegen een stootje kan. Performance in een ongekende vorm. Dankzij het vloeistofgekoelde ééncilinder motorblok, voorzien van brandstofinjectie, kan het vermogen ook echt als doseerbare trekkracht worden aangewend. De XT660X - laat je elk gevecht om het asfalt winnen. 
prijs

€ 7499,-

meer info / contact

Yamaha XT660Z Ténéré abs
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden De XT660Z Ténéré is een functionele en stijlvolle Allroad motor die je meeneemt op avontuur waar en wanneer je maar wilt. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van viertakt ééncilinder Allroad motoren weet Yamaha precies hoe je een machine maakt die alles aankan. Van de Europese straten en snelwegen tot het stof en de rotsen in Afrika. In het hart van deze onvermoeibare ontdekkingsreiziger zit een vloeistofgekoeld SOHC viertakt vier kleppen ééncilinder motorblok, dat overvloedig kracht produceert in elk toerental, waardoor de Ténéré elk terrein overheerst. De brandstoftank heeft maar liefst 23 liter wat zorgt voor een zeer grote actieradius en met zijn pure rally-roots is de hyperbetrouwbare Ténéré erop gebouwd om klappen op te vangen, niet om ze door te geven. Mocht je voor jouw reis een nóg uitgebreidere uitrusting nodig hebben, dan is er een breed aanbod accessoires specifiek voor de Ténéré om zo jouw reis compleet te maken. 
prijs

€ 8999,-

meer info / contact

Yamaha Fazer8 ABS
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden Geen enkele andere middelzware motorfiets biedt deze opwindende mix van Supersport-prestaties en zelfverzekerde uitstraling. De krachtige Fazer8 ABS combineert de geavanceerde technologie van de Yamaha R-serie met veelzijdigheid voor dagelijks gebruik. Als u eenmaal hebt ervaren hoeveel hij heeft te bieden, bent u verkocht! Aangedreven door een hightech motorblok dat ontwikkeld is voor een krachtig koppel en een super responsieve acceleratie. Voldoende kracht bij laag toerental en een breed koppel staan garant voor een geweldige acceleratie. Geavanceerd chassis van hoogwaardig CF-gegoten aluminium. Deze sportieve allrounder is uitgerust met instelbare voor- en achtervering, waardoor u het chassis nauwkeurig kunt aanpassen aan verschillende belastingen, rijstijlen en omstandigheden. De slanke en stijlvolle halve kuip biedt u optimale bescherming. Fazer8. Het beste van twee werelden. 
prijs

€ 10799,-

meer info / contact

Yamaha MT 09 Tracer
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden  
prijs

€ 10999,-

meer info / contact

Yamaha XT1200Z Super Ténéré WC
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden Go beyondVoor avontuurlijke reizen is vaardigheid en doorzettingsvermogen nodig, maar ook het volste vertrouwen in uw motor. Het vertrouwen dat rotsachtige rivierbeddingen en rijden over onverharde geen obstakel zijn. Het vertrouwen dat een lange rit over snelwegen comfortabel zal zijn. Het vertrouwen dat hij alles in huis heeft om bochtige bergwegen te bedwingen. De Yamaha XT1200Z Super Ténéré is de meest sensationele en avontuurlijke toermachine van de toekomst, waarbij de ruige Dakar-stoerheid en betrouwbaarheid van Yamaha worden gecombineerd met een hoge mate van wendbaarheid en geavanceerde besturingstechnologie.  
prijs

€ 16999,-

meer info / contact

Yamaha FJR1300A
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden Het afgelopen decennium heeft de FJR1300-serie duizenden motorrijders de mogelijkheid geboden om sportieve prestaties te combineren met uitstekend comfort voor rijder en passagier. Deze sportieve toermotor is in ieder facet ontworpen om met alle denkbare luxe grote afstanden af te leggen. De geavanceerde én betrouwbare 1.298cc-viercilinder lijnmotor met cardanas levert bovengemiddelde prestaties. En met zijn riante tankinhoud van 25 liter, aerodynamische kuipwerk met elektronisch verstelbaar windscherm, cruise control en verstelbare zitpositie staat de FJR1300A garant voor een ongekende rijervaring. Getoonde model in de kleur Lava Red is voorzien van optionele zijkoffers 
prijs

€ 18499,-

meer info / contact

Yamaha FJR1300AE
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden Yamaha heeft de FJR1300 serie uitgebreid met de FJR1300AE. Deze geavanceerde langeafstandsmotor is standaard uitgerust met een elektronisch verstelbaar veersysteem. Hiermee kunt u de vering en schokdemping met één druk op de knop aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Er kan worden gekozen uit vier hoofd- en drie dempinginstellingen, waardoor men altijd over de optimale afstemming en de beste rijeigenschappen beschikt, ongeacht de omstandigheden. Met de nieuwe FJR1300AE is het Yamaha opnieuw gelukt een van de beroemdste sportieve toermotoren van Europa te verbeteren. 
prijs

€ 21499,-

meer info / contact

Yamaha FJR1300AS
bouwjaar 2015
kilometerstand 0 km
bijzonderheden Met de zeer geavanceerde FJR1300AS ontdekt u het ultieme sportieve toeren. Door het elektronisch schakelsysteem met een volledig automatische koppeling kan de berijder met zijn of haar voet of via een duim-wijsvingerschakelaar schakelen zonder te koppelen. Het automatische systeem zorgt te allen tijde voor een soepele schakelovergang. Deze geavanceerde langeafstandsmotor is tevens standaard uitgerust met een elektronisch verstelbaar veersysteem. Hiermee kunt u de vering en schokdemping met één druk op de knop aanpassen aan uw persoonlijke wensen. De geavanceerde én betrouwbare 1.298cc viercilinder lijnmotor, met onderhoudsvrije cardanas, levert bovengemiddelde prestaties en is nu standaard uitgerust met cruise- en traction control. 
prijs

€ 22499,-

meer info / contact