Stalling

De juiste plaats voor de winter...

Niet iedereen heeft voldoende ruimte om zijn motor goed te stallen, vandaar dat wij u er op attent willen maken dat wij ook deze service bieden. Wij hebben de ruimte om een aantal motoren op te vangen voor de winter. Deze ruimte is verwarmd en de motor staat bovendien droog. Uiteraard zullen wij uw motor met veel zorg behandelen zodat deze in goede conditie blijft. Ook is het mogelijk om dit in combinatie te doen met een service beurt.

Het is mogelijk om de motor op te laten halen en eventueel weer te laten brengen, de kosten hiervan zitten bij de prijs van de winterstalling in. Halen en brengen buiten lelystad 25 euro. Prijzen en voorwaarden stalling:

Wijzenging prijzen voor winterstalling 2014: 

Omdat we toch vaak de motoren nakijken ook al komen deze alleen voor de stalling zijn wij genoodzaakt dit in onze prijs te verwerken zodat we iedereen een goed advies kunnen geven en veilig de weg op kunnen sturen. Maar diegene die al een beurt laten doen krijgen dan van ons 15 korting op arbeidsloon wat al gauw weer 7,50 per uur scheelt.

  • Alle motoren nieuwe prijs,  deze is nu incl wintercontrole beurt! €25,- per maand. (min van 3 maanden)
  • Bij aankomst wordt er forte motorpower2 toegevoegt in de tank zodat de conditie van het brandstofsysteem gewaarborgt blijft deze toevoeging kost 12,50. Graag motor met volle tank aanleveren.

De winterbeurt houdt in:

  • controle van vloeistoffen niveau en vorstbeveiliging
  • accu test (stroom en zuur niveau) 
  • bandenspanning 
  • algehele technische controle van de motor en advies voor reparatie wat er gaat komen.

De stalling moet wel minimaal 3 maanden aaneengesloten zijn en een week voor tijd gemeld worden. Dit omdat wij ervoor kunnen zorgen dat uw motor weer netjes voor u klaar staat. Bel voor meer informatie: 0320 - 4 12 12 4